miercuri, 12 octombrie 2011

Delta  Dunării

Anul acesta am avut parte de o vacanţă frumoasă. Am avut norocul să fiu înscrisă în grupa ce trebuia să plece în vacanţă în România. Acolo pentru prima dată văzusem Delta Dunării. Nuferii albi şi galbeni se înşirau pe deoparte şi pe alta. Broscuţe ţistoase stăteau deasupra apei pe frunzele nuferilor şi priveau spre noi deosebit, se vede că erau deprinse cu turiştii. Păsările stoluri zburau spre cerul liber şi senin, aveam impresia că sunt într-un rai, unde totul e c-an poveşti. Postările de mai jos sunt făcute de la locul dat.



































19 comentarii:

  1. Delata Dunariii....ce frumusete draga! fotografiile imi aduc nostalgia, dar si bucuria de ceea ce privesc pe blogul tau! sunt in asteptare de noi fotografii impresionante!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac foarte mult nuferii. Dragă Mariana, am primit în dar de la tine un buchet de nuferi. Îți mulțumesc pentru plăcerea ce mi-ai oferit-o prin blogul tău! Succese mari pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos!!!!!!
    Sunt intr-adevar pe acest pamint si lokuri desprinse din rai...
    Fotografiile SUPERRRRRRRR

    RăspundețiȘtergere
  4. Delta Dunarii imi place mult .... am fost foarte entuziasmata vara aceasta cind am avut si eu posibilitatea sa vad toate frumusetele de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  5. super imi pace mult peisajele acestea super tare frumos!!! iti urez succes mai departe!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu prea am simtul frumosului dar pozele sunt atit de frumoase ca mi-au placut si mie.

    RăspundețiȘtergere
  7. pacat ca n-am ocazia sa colind si io toate meleagurile romanesti, invidiez :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos , fotografiile imi aduc alinari melancolice de vara , flori , verdeata , soare. Cu parere de rau e frig deja, si as da orice pentru razele astea de soare . Esti bravo ca ai reusit sa faci asa poze minunate .

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am fost niciodata in Delta Dunarii, dar daca am ocazia am sa merg numaidecit si asta multumita tie. Stii sa faci foarte bune reclame turistice. Sa stii ca mi-a plcut foarte mult modul cum ai descris. Pozele la fel impresioneaza. Cred ca ai un talent mare nu doar in felul de ati scrie gindurile, dar si in ceia ce vezi. Sincer stiu ca esti o fata cu ambitie si nu ma mir ca peste citiva ani sa aud de tine ca de un nume mare. Cum a zis si prietena noastra Cristina, Scopul mult conteaza in viata, asa ca mergi inainte si implinesteti scopurile pentru ca poti sa ajungi cine iti doresti...

    RăspundețiȘtergere
  10. mersi mult draga mea, si tie iti doresc sucese, si ceea ce ti-ai pus in gind sa se implineasca...

    RăspundețiȘtergere
  11. Igor: Super!!! foto imi plac!!! as frea sa fiu pe acola.

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti super...esti un bun fotograf....mai impresionat mult sa stii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. MIKA:UN BUN FOTOGRAF INTR-O CARIERA BUNA...esti splendita!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pozele sunt super, se vede ca iti place sa faci calatorii in sinul naturii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos...am avut parte de o vacanţă de neuitat:)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Da foarte corect vacanta a fost excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo Marianka intradevar ai niste poze foarte reusite, privind la aceste poze te poti regasi in sinul naturii, dupa cite am inteles ai un scop pe care vrei sa-l atingi... Iti urez succese mari si mereu sa ai un drum drept in calea ta... ESTI BRAVO SI VEI REUSI!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. am avut ocazia sa vad si eu frumusetile din delta Dunarii, e paradisul naturii... nuferii, apa de cristal, pasarile locului, un peisaj nemaipomenit

    RăspundețiȘtergere

Memorialul Inaugurat la 9 mai 1975 de ziua aniversării a treizecea a Victoriei asupra Fascismului. Dedicat luptătorilor căzuţi în luptele ...